Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Verdict groaznic pentru una dintre cele mai iubite echipe din Superligă: ”Va retrograda sigur!”

Superliga Publicat pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21467549/1/dinamo-bucuresti-politehnica-iasi-superliga-superbet-27-10-2023.jpg

Echipa Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Petrolul a avut prima ocazie a meciului, în minutul 20, prin Doua, care a fost blocat de portarul Golubovic. La cealaltă poartă, Lukas Zima a reţinut şutul lui Amzăr, după şase minute. Alexandru Musi a obţinut un penalti în minutul 41, după un fault comis de Răzvan Patriche, dar arbitrul Marian Barbu a întors decizia, după analiza VAR şi nu a mai acordat lovitura de la 11 metri.

Petrolul a trecut pe lângă gol în minutul 48, la lovitura de cap a lui Paul Papp. Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic. 

După meci, Florin Prunea a tras mai multe concluzii. Fostul oficial susţine că Dinamo va retrograda sigur, dacă antrenorul nu va schimba ceva în jocul echipei. 

”Va retrograda sigur!”

”E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab! Nu înţeleg de ce Kopic a scos doi atacanţi şi a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta? 

Transferurile, din ce am văzut, nu pot ajuta mai deloc. Sunt fotbalişti nepregătiţi fizic, care nu pot face diferenţa. 

O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot aşa. Nu are nicio şansă să se salveze, la cum a arătat cu Petrolul”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele