Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21753987/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-6.jpg

 

 

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, într-un meci din Liga Europa. Bucureştenii sunt pe locul 4 în clasament.

Căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru a văzut al doilea cartonaş galben pentru un henţ stupid, în startul actului secund. Fotbalistul a avut o reacţie dură cu privire la maniera de arbitraj.

”Am reuşit să luăm 3 puncte cu un om în minus. A fost o seară dificilă. Am inventat acel gol şi arbitrul a inventat acel cartonaş roşu. Nu ştiu. Am condus 30-40 de metri mingea, am fost împins şi mi-a dat uşor acel cartonaş. La primul galben la aceeaşi fază se accidentează şi colegul meu.

Cea mai mare pierdere e Lixandru. Mi-aş dori să nu fie adevărat, dar din ce am văzut pare destul de gravă. Sper să fie tare şi să revină.

Am stat în vestiare 35 de minute şi m-am rugat să fie totul bine. În final, am intrat pe teren fericit. A fost o motivaţie în plus. Înseamnă foarte mult. Doar prezenţa lui (n.r. lui Gigi Becali) ne motivează. E o persoană importantă pentru tot fotbalul românesc”,
a spus Olaru, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele