Ultima oră
Eintracht Frankfurt – Bayern 3-3. Bavarezii s-au văzut egalaţi în minutul 90+4 Eintracht Frankfurt – Bayern 3-3. Bavarezii s-au văzut egalaţi în minutul 90+4
VIDEO | ”Jucătorii au personalitate”. Victorie mare obţinuă de Liviu Ciobotariu VIDEO | ”Jucătorii au personalitate”. Victorie mare obţinuă de Liviu Ciobotariu
VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă" VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă"
VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare” VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare”
Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic

Verdict clar după ce giuleştenii s-au încurcat cu ”U” Cluj. Ce avantaje au FCSB şi CFR în faţa Rapidului: ”Au câştigat campionate?” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 28 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21401359/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-5-11-2023.jpg

Formaţia Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a XVII-a din Superliga. Rapidiştii au pierdut meciul după ce au condus cu 2-0.

Golurile au fost marcate de Papeau (14) şi Ioniţă (24) pentru Rapid şi Popa ((40)), Chipciu (55) şi Stoica (73) pentru Universitatea Cluj.

După meci, Vasile Miriuţă a fost prezent în Direct la Prima Sport, unde a anlizat jocul făcut de Rapid. Echipa lui Bergodi s-a încurcat, din nou, şi a ratat şansa de a sta aproape de FCSB. 

Mai mult decât atât, antrenorul a fost întrebat şi care ar fi diferenţa dintre Rapid şi FCSB, respectiv CFR. Miriuţă consideră că de la Rapid lipsesc jucători care au câştigat campionate în ultii ani. 

Antrenorul consideră că Rapid are nevoie de fotbalişti care să ştie să gestioneze meciuri importante. 

”În primul rând, eu zic că Rapidul nu are jucătorii cu experienţă. Nu ştiu câţi jucători de la ei au câştigat campionate. Jucători cu trofee. Trebuie să ştii să joci pentru acest trofee. Să le câştigi. Vom vedea la iarnă ce transferuri vor face acest echipe. Pentru că toate se vor întări. Cam asta e sigur”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

 

Ce a spus Bergodi după eşecul cu ”U” Cluj 

”Probabil a fost lipsă de maturitate, am picat acest test. De la 2-0, nu se poate pierde, chiar dacă se spune că e un rezultat periculos. Trebuia să jucăm altceva. A fost o primă repriză pe contre, nu există, trebuie echilibru la 2-0. A avut adversarul mai multe contraatacuri în acest meci decât în tot campionatul.Prea multe ocazii le-am dat. Am jucat prea… Ne-am dezechilibrat. Trebuie să uităm a doua repriză neapărat. 

Păcat. I-am avertizat pe băieţi. Eu sunt primul vinovat, dar băieţii trebuie să înveţe din greşeli. Am jucat prea deschis, nu trebuia, pentru că aveam meciul în mână la 2-0. Mergem înainte. Noi am încercat să venim cu jucători de pe bancă, dar ne-am dezechilibrat. Aveam o perioadă foarte bună, poate înfrângerea asta ne aduce cu picioarele pe pământ şi ne ajută să fim cu picioarele pe pământ. E important să joci ofensiv, dar nu poţi să laşi asemenea spaţii mari”, a declarat Cristiano Bergodi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele