Ultima oră
Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar
Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani
Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia
Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă! Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă!
Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep
Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba

Urban Playfield revine în forţă, pe platoul renovat al Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca!

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21316304/2/urban-playfield.jpg

Urban Playfield, evenimentul marca Sports Festival care descoperă potenţialul de joacă al unor locuri din Cluj-Napoca şi invită comunitatea la mişcare, se întoarce în forţă pentru a doua ediţie. Evenimentul va avea loc pe platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, în weekendul 16-17 septembrie 2023, ca parte a European Mobility Week (Săptămâna Europeană a Mobilităţii).

Timp de două zile, Urban Playfield va transforma platoul renovat al Sălii Sporturilor într-un teren de joacă deschis pentru toată comunitatea, încurajând oamenii de toate vârstele să facă mişcare şi să descopere plăcerea sportului în aer liber. Evenimentul aduce în acelaşi loc sporturi tradiţionale, precum baschetul, fotbalul, tenisul de câmp şi multe altele, alături de activităţi amuzante şi jocuri ale copilăriei.

Mirel Alexa, project manager: ”Urban Playfield este o oportunitate pentru comunitatea noastră să descopere bucuria mişcării şi a sportului oriunde ar fi în oraş. Vrem să arătăm că sportul poate fi distractiv şi accesibil pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau nivelul de pregătire fizică. Platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca devine spaţiul ideal pentru această experienţă şi suntem bucuroşi să facem parte din Săptămâna Europeană a Mobilităţii, promovând un stil de viaţă activ şi sănătos.”

În cadrul Urban Playfield, participanţii vor avea acces la o varietate de sporturi şi activităţi care implică mişcarea: badminton, baschet, biliard cu piciorul, cross training, crossnet fotbal, escaladă, hockey, kanjam, roundnet, ski simulator, şah, tag rugby, tenis de câmp, volei, youfo. Pe lângă sport, evenimentul este o ocazie bună pentru momente de relaxare şi distracţie cu muzică oferită de DJ şi demonstraţii de dans la scenă, precum şi cu zone speciale pentru hidratare şi mâncare.

Program la scenă Urban Playfield:

  • Sâmbătă (16 septembrie):

10-14 DJ Set

14:30 Majorete Eclipse

17:30 Project 88

18:00 Zumba Cluj

  • Duminică (17 septembrie):

10-16 DJ Set

16:30 Majorete Eclipse (după preselecţie Românii au talent)

17:00 Transylvania Dance Academy

18:00 Zumba Cluj

Activităţile vor începe la ora 10.00 şi se vor încheia la ora 20.00, iar participarea este gratuită, fără rezervarea în prealabil a locului.

Prima ediţie a evenimentului a avut loc în 15-16 iulie 2023. Urban Playfield este un concept Sports Festival realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliul

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele