Ultima oră
Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA
Gesturile lui Emiliano Martinez au înfuriat FIFA! Portarul argentinian, suspendat Gesturile lui Emiliano Martinez au înfuriat FIFA! Portarul argentinian, suspendat
VIDEO | Rapid - Oţelul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Partidă complicată pentru Marius Şumudică
VIDEO | Rapid - Oţelul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Partidă complicată pentru Marius Şumudică
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Formaţia lui Mircea Rednic pare victimă sigură VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Formaţia lui Mircea Rednic pare victimă sigură
VIDEO | FC Argeş - Corvinul, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Bogdan Andone debutează pe banca piteştenilor VIDEO | FC Argeş - Corvinul, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Bogdan Andone debutează pe banca piteştenilor
VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 16:45, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Liderul Superligii, deplasare facilă la prima vedere VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 16:45, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Liderul Superligii, deplasare facilă la prima vedere

Unde a ajuns jucătorul cumpărat de Gigi Becali cu 500.000 de euro. Fotbalistul, dezamăgit că nu a primit destule şanse

FCSB Publicat pe 9 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21012919/1/becali.jpg

Gregory Tade a ajuns la FCSB în vara anului 2015, când Gigi Becali îi plătea lui CFR Cluj 500.000 de euro în schimbul atacantului.

Tade a fost şi el unul dintre jucătorii aduşi la gruparea ”roş-albastră” pe mulţi bani, dar care nu au reuşit să se ridice la nivelul sumei de transfer plătite de patronul FCSB-ului. El venise la gruparea bucureşteană din postura de golgheter al României, după ce petrecuse două sezoane la CFR Cluj. 

Ardelenii l-au adus pe atacantul francez de la St. Johnstone, o echipă din Scoţia, care l-a cedat liber de contract, reuşind mai apoi să facă o super afacere, prin vânzarea lui la FCSB. 

Gregory Tade nu s-a impus la FCSB, reuşind doar 7 goluri în 37 de meciuri şi a fost cedat în Qatar, liber de contract. Francezul era de părere la momentul plecării din tabăra ”roş-albastră”, că nu a primit destule şanse şi de aceea nu putut să îşi demonstreze valoarea.

”A fost puţin greu, să fiu sincer. Simt că nu mi-au dat multe şanse, pentru că am venit nepregătit şi mare parte din vina pentru ratarea calificării în Liga Campionilor şi în Europa League mi s-au atribuit.

Înaintea celei de-a două părţi a sezonului nu am avut ocazia să mă pregătesc cu echipa, aşa că a fost puţin greu pentru mine, dar nu regret nimic, pentru că am cunoscut oameni de treabă acolo, coechipieri pe cinste, dar, per total, sunt puţin dezamăgit.

Pentru că eu consider că anul ar fi trebuit să fie mai bun. Nu am câştigat titlul, am pierdut semifinala Cupei şi nu am putut juca finala Cupei Ligii, unde am contribuit puţin”, spunea Tade pentru Digi Sport.

Tade şi-a mai încercat norocul încă o dată în România în 2018, chiar la rivala FCSB-ului, la Dinamo, dar s-a accidentat şi nu a reuşit să joace nici măcar un meci pentru ”câini”. După experienţa nereuşită de la Dinamo luase decizia să se retragă, dar s-a răzgândit după doi ani de inactivitate, revenind pe teren la formaţia Clyde FC, iar în prezent evoluează n liga a cincea din Scoţia, pentru Cumbernauld CFC.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele