Ultima oră
VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis
Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun” Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun”
Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi” Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi”
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA ”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

Un fost atacant de la FCSB, previziuni optimiste pentru Andrea Compagno. ”Probabil va fi şi golgheterul campionatului”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20966892/1/petrolul-ploiesti-fcsb-superliga-superbet-9-10-2022-2.jpg

Fost campion al României cu FCSB, Florin Costea (37 de ani) l-a remarcat pe golgheterul Superligii, Andrea Compagno (26 de ani), despre care crede că ar putea ajunge la o echipă dintr-un campionat de top.

Italianul a reuşit să marcheze în prima parte a sezonului 13 goluri!

”Foarte bun! Mi se pare cel mai bun număr 9 din campionatul României. E un 9 autentic, un număr 9 cum era în timpurile vechi. Foarte bun! Craiova a pierdut foarte mult prin plecarea lui. Cu el ar fi fost probabil în play-off sau în apropierea play-off-ului.

S-a adaptat foarte uşor la Steaua (n.r. FCSB), a înscris goluri şi probabil va fi şi golgheterul campionatului, dacă va fi sănătos. Am înţeles că acum are nişte probleme.

Da, îl văd plecând în Vest, de ce nu? Dacă va avea evoluţii la fel de bune în continuare, va ieşi golgheterul campionatului. De la Steaua se vinde bine.

Îmi mai place foarte mult şi Alibec, dar nu prea urmăresc campionatul. Mă uit mai mult la meciurile Craiovei”
, a declarat Costea, pentru Sport.ro

Florin Costea a evoluat în România, printre altele, la Universitatea Craiova, FCSB şi CFR Cluj.

Are un trofeu în CV, campionatul cu FCSB, în 2013.

Cea mai importantă performanţă pe plan individual este titlul de golgheter al primei ligi de la noi, în 2009, după ce marcat 17 goluri în respectivul sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele