Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

”Tu m-ai întrebat, eu ţi-am spus”. Ioan Andone i-a recomandat lui Gigi Becali un super jucător. Patronul de la FCSB nu a ascultat de tehnician

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21375731/1/rednic-il-vrea-pe-andone-lana-el-la-dinamo-zfalcosul-ii-raspunde-in-stilul-caracteristic-zma-duc-doar-size6.jpg

Ioan Andone a dezvăluit că în trecut Gigi Becali îi cerea sfaturi, cu privire la ce jucători să aducă la FCSB.

Fostul antrenor al celor de la Dinamo şi CFR Cluj a dezvăluit că i l-a propus pe Alex Mitriţă, pe vremea când evolua la Viitorul Constanţa (n.r. actuala Farul). Omul de afaceri nu a ţinut cont în cele din urmă de propunere.

Andone a punctat că Becali regretă că nu l-a ascultat cu privire la fotbalistul ce a impresionat la Universitatea Craiova.

”În trecut, da (n.r. îi cerea sfaturi Gigi Becali). Acum, nu. Mă întreba de jucători. Nu mă întreba de sistem de joc. Să îi dau o explicaţie de ce îmi place ăla, pe cine să ia, pe ăsta sau pe ăsta.

(n.r. ne puteţi da un exemplu?) Mitriţă cu Băluţă. În acelaşi timp, putea să ia unul. I-am zis: «Ia-l pe Mitriţă» şi nu l-a luat. Şi după a ajuns Mitriţă la Craiova şi s-a vândut cu 7-8 milioane. Şi eu i-am zis de ce: păi, zic, a mai fost în străinătate, ştie ce e aia, muţi la un club de tradiţie care cere performanţă. «Ia-l pe Mitriţă mai repede decât pe Băluţă!». Bine. După aia mi-a zis: «Băi, dar ce dreptate ai avut! Dar de unde ai ştiut?». De unde? Păi, nu sunt, mă, antrenor? Tu m-ai întrebat, eu ţi-am spus”, a spus Ioan Andone, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele