Ultima oră
Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”

Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”
Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2

Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2
E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică

Transfer de titlu pregătit la FCSB! Gigi Becali vrea cu orice preţ un mijlocaş ofensiv brazilian: ”E mult peste nivelul Superligii!”

FCSB Publicat pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21323880/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-13.jpg

Gigi Becali pregăteşte un transfer de răsunet la FCSB. Patronul ”roş-albaştilor” pare să se îndepărteze din ce în ce mai mult de strategia bazată pe promovarea jucătorilor tineri români şi încearcă să aducă la echipa sa un nou jucător străin.

Impresarul Florin Vulturar a dezvăluit că monitorizează pentru FCSB un mijlocaş ofensiv brazilian, ce evoluează la una dintre echipele din zona de mijloc a clasamentului din întrecerea internă a celei mai de succes naţionale din istoria Cupei Mondiale.

Noua viziune a lui Becali prinde contur

Agentul a evitat, într-o primă fază, să ofere detalii concrete despre fotbalistul pe care îl apreciază ca fiind mult peste nivelul campionatului din România, deoarece consideră că orice informaţie comunicată despre el i-ar scădea şansele de transfer vicecampioanei en-titre.

”Avem câţiva jucători, chiar acum am urmărit un brazilian foarte interesant, am vorbit de el. E un mijlocaş ofensiv. Nu vreau să se audă că după nici nu mă pot atinge de el. E un jucător mult peste nivelul Ligii I. Important este să poţi să îi şi aduci. Sunt jucători foarte buni şi în Africa, Brazilia, Argentina.

Dar să fie la nivelul la care să ne putem atinge de el. Jucătorul brazilian este jucător de primă ligă, acum nu de la primele 6-7 echipe, undeva pe la echipele din mijloc. Poţi să te atingi, poţi să aduci cu procente, multe variante pe are noi le ştim.

Nu poţi să aduci jucători de la primele 2-3 pentru că e imposibil, dar sunt jucători care mai scapă, care te poţi atinge de ei. Vedem, trebuie să vedem dacă e accesibil, dacă nu, mergem mai departe. Target-ul e cât se poate de tineri”, a declarat Florin Vulturar, potrivit Fanatik.

Indiciile oferite de impresar

El a precizat ulterior că fotbalistul respectiv are vârsta sub 30 de ani şi se aseamănă ca stil de joc cu brazilianul Elton ce a evoluat la FCSB în anul 2007.

”De la 18 ani în sus, undeva pe la 21 – 23 eu zic că e destul de ok. Brazilianul acesta e sub 30 de ani, un jucător foarte interesant. Are stilul lui Elton aşa puţin, e mingicar. O să plecăm şi în Africa de Sud, bine nu plecăm toţi, plecăm 2-3. 

”Şi acum discutăm, să prindem mai multe meciuri, vreau să văd şi 2-3 trialuri de la jucători mai tineri, de la academii. În primă fază vom sta maxim 2 săptămâni, după care vedem. Nu avem vreun target clar acum, momentan doar îi vedem. Nu se pune problema de un jucător anume.

Eu mă duc să văd piaţa, să văd ce găsesc. Să caut un atacant, sau orice jucător bun. Cele mai mari lipsuri în România sunt la atacanţi şi fundaşi centrali, în rest ne mai cârpim. Un atacant, doi atacanţi, să găsim, să fie accesibili. Nici în Africa de Sud nu e ieftină piaţa”, a adăugat Florin Vulturar.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele