Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Tavi Popescu va fi pedepsit! Gestul care l-a enervat pe MM Stoica. ”E a doua oară când face”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21375958/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023-1.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, FCSB, în etapa a 15-a din Superligă.

Tavi Popescu a încasat un cartonaş galben în confruntarea cu giuleştenii, lucru ce l-a enervat pe MM Stoica. Team managerul a explicat că tânărul jucător va fi suspendat etapa următoare, astfel FCSB rămâne fără soluţii pentru regula under U21.

Oficialul a punctat că Popescu va fi sancţionat, însă consideră că randamentul slab din ultima vreme nu e generat de lipsa de valoare, ci de formă.

”Primul vinovat e Tavi Popescu, e un comportament de iresponsabil. Pinti i-a spus să nu ia galben, că nu avem sub 21, dar a luat. Clar va plăti pentru asta. Eu înţeleg că e un cod, dar vreau să aud şi eu discuţiile arbitrilor.

Tavi e un copil bun. Când te trezeşti vedetă peste noapte, poţi să calci strâmb la un moment dat. Mă interesează că se antrenează bine, că nu fumează, nu bea, nu se joacă jocuri video.

E a doua oară când face un gest infantil şi el a mai fost eliminat cu Rapid. Eu nu consider că e o cauză pierdută, cred că e deja fotbalist, doar că nu traversează o perioadă bună, mai ales că poziţia lui e ocupată de Coman”,
a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele