Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

Talpan vrea să dea lovitura de graţie celor de la FCSB! A depus cerere ca echipa lui Becali să fie trimisă în liga a cincea

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21366659/1/talpan-steaua.jpg

Florin Talpan vrea să dea lovitura de graţie celor de la FCSB. Juristul a început demersurile pentru ca echipa lui Gigi Becali să fie trimisă în liga a cincea.

Motivul este legat de faptul că FCSB nu ar trebui să fi continuat în prima ligă, în locul Stelei.

În continuare, susţin public că FCSB trebuie să fie retrogradată în liga a cincea.

Vă daţi seama că trebuie recuperaţi banii, oricum există dosarul acela pentru recuperarea prejudiciului şi mă voi lupta. Eu cred că cei din MApN vor să mă îndepărteze pentru ca să se uite urmele. Eu ştiu foarte multe.

Având în vedere hotărârile pronunţate de către instanţă şi faptul că ei nu deţin palmaresul nici din 2003-2017. Nu s-a scris pe nicăieri că perioada 2003-2017 aparţine FCSB”, a spus Florin Talpan, conform Fanatik.

Florin Talpan a obţinut recent o victorie în instanţă

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA în procesul cu FCSB, fiind astfel menţinute dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în acest caz.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele