Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Surpriza lui Becali pentru meciul cu Dinamo! Compagno şi Rotariu trec pe bancă. Cine va juca atacant central

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21397833/1/fcsb.jpg

Dinamo – FCSB, duelul marilor orgolii din etapa a 17-a, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Derby-ul dintre cele două grupări bucureştene poate fi urmărit şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate meciurile din Superliga României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale partidei cum ar fi golurile, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau ratările monumentale.

Schimbare importantă în formula de start a celor de la FCSB. Andrea Compagno şi Dorin Rotariu vor începe partida din postura de rezervă. Fanatik scrie că David Miculescu va fi trimis ca atacant central.

  • 2 goluri în 20 de partida a reuşit Miculescu la FCSB.

 

Eu am încredere în Miculescu, altceva nu am ce să zic. Eu nu sunt nici psiholog, nici tată şi părinte a 30 de jucători. Eu angajez, ăla e un bărbat, nu e un copil ca să vorbesc cu el.

Când îi angajez, negociez salarii. Ei sunt bărbaţi şi trebuie să îşi facă treaba. Şi MM e de aceeaşi părere şi spune tot timpul că se va face (n.red. fotbalist bun), că are fizic prea frumos şi calităţi.

Ştiti că dacă era, spuneam, dar am încredere în el. Dacă el nu primeşte postul ăsta titular până la anul, eu nu mai am încredere. Îi mai dau încă un an, mă iau şi după vârstă, că unii cresc mai greu, cum era Ţucudean”, a spus Gigi Becali, pentru DigiSport.

Dinamo – FCSB, duminică, la Prima Sport 1, de la 20:30

FCSB a fost un adevărat coşmar pentru Dinamo în ultimele 10 partide directe. ”Roş-albaştrii” s-au impus de 7 ori în faţa ”câinilor roşii”, care au câştigat doar două derby-uri, în timp ce doar o singură partidă s-a terminat la egalitate.

Cu toate acestea, meciul din turul campionatului s-a încheiat cu un rezultat strâns. FCSB a învins Dinamo cu 2-1. Vicecampioana en-titre a tremurat serios pe finalul jocului, deşi a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Florinel Coman (30’) şi Darius Olaru (35’).

Goncalo Gregorio a redus din diferenţă în minutul 83 pe fondul superficialităţii elevilor lui Elias Charalambous, motiv pentru care aceştia puteau pierde două puncte importante în lupta pentru titlu în faţa unei nou-promovate totuşi, în ciuda blazonului dinamovist.

Situaţia celor două echipe în clasament:

  • FCSB: locul 1, 16 meciuri, 10 victorii, 4 egaluri, două înfrângeri, golaveraj 30:16, 34 de puncte.
  • Dinamo: locul 15, 16 meciuri, 2 victorii, 4 egaluri, 10 înfrângeri, golaveraj 9:27, 10 puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele