Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Surpriză în atacul lui FCSB pentru duelul cu Dinamo

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21399913/1/fcsb.jpg

Dinamo – FCSB, duelul marilor orgolii din etapa a 17-a, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Derby-ul dintre cele două grupări bucureştene poate fi urmărit şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate meciurile din Superliga României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale partidei cum ar fi golurile, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau ratările monumentale.

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt, iar FCSB va începe cu David Miculescu ca atacant central, iar Dorin Rotariu şi Andrea Compagno au trecut pe bancă.

FCSB a fost un adevărat coşmar pentru Dinamo în ultimele 10 partide directe. ”Roş-albaştrii” s-au impus de 7 ori în faţa ”câinilor roşii”, care au câştigat doar două derby-uri, în timp ce doar o singură partidă s-a terminat la egalitate.

Echipele de start:

  • Dinamo: Golubovic - Cr. Costin, Lucas, Homawoo, Amzăr - D. Iglesias, Bena, Ilic - Ghezali, Abdallah, Gregorio
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Djokovic, Ad. Şut, Olaru - Al. Băluţă, Miculescu, Fl. Coman

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele