Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Supriză mare! S-a aflat cine este liderul din vestiarul FCSB-ului: ”La antrenamente îi aşază în teren”

FCSB Publicat pe 23 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21396605/2/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-20-08-2023-2.jpg

FCSB ocupă prima poziţie în SuperLiga, cu 24 de puncte. Pe locul al doilea se află CFR Cluj, cu 31 de puncte, iar locul al treilea este ocupat de Rapid, cu 30 de puncte. Pentru roş-albaştri va urma derby-ul cu Dinamo, care se va juca duminică, 26 noiembrie 2023, de la 20:30, pe Arena Naţională.

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, consideră că gruparea ”roş-albaştrilor” are un lider, iar acesta este Vlad Chiricheş, care a fost recent operat după ce s-a accidentat la finalul lunii august.

De asemenea, Mustaţă a subliniat că Vlad Chiricheş are experienţa necesară unui lider, deoarece a jucat mai multe campionate.

”Poate îşi revine Chiricheş, se poate mobiliza şi Coman să fie lider. Lideri mi-aş dori să fie şi Coman, şi Chiricheş. În vestiar se poate. Eu mă consult cu ceilalţi.

Trebuie să te susţină ceilalţi. Eu cred că ar trebui să fie Chiricheş, el ştie despre ce este vorba. Poate chiar şi Djokovic sau Coman. Sunt oameni care ştiu ce înseamnă un vestiar.

Chiricheş are experienţă, are câteva campionate în spate. Ei ştiu foarte bine, eu cred că Vlad Chiricheş vorbeşte foarte des cu el, am văzut la antrenament cum îi aşază în teren. Când ţipa Rădoi, îngheţa tot vestiarul”, a spus Gigi Mustaţă, potrivit fanatik.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele