Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Slovenia - România se decide duminică, de la ora 12:00, în direct pe Prima Sport 1. Ploaia a dat peste cap programul

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21096832/1/rom-ten.jpg

Slovenia - România a intrat în meci decisiv. Confruntarea decisivă a fost decalată pentru duminică. Calificarea în elita Billie Jean King Cup se decide pe Prima Sport 1, duminică, de la ora 12:00.

Meciul de dublu dintre Kaja Juvan / Tamara Zidansek – Monica Niculescu / Irina Bara a fost întrerupt la scorul de 3-3, din cauza ploii. Organizatorii au sperat că totuşi meciul să se reia sâmbătă, dar vremea nu a permis revenirea pe zgură.

România a avut 2-0 după prima zi

Slovenia este la egalitate cu România, scor 2-2, după meciurile de simplu din cadrul întâlnirii de la Koper din calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup.

După ce în primul meci de sâmbătă, Ana Bogdan a fost învinsă de Tamara Zidansek, scor 3-6, 7-6 (4), 7-5, în trei ore şi şapte minute, şi Jaqueline Cristian a pierdut, scor 2-6, 4-6 cu sportiva Kaja Juvan, într-o oră şi 15 minute.

Vineri, în primul meci, Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, în două ore şi jumătate. Al doilea meci a fost câştigat, tot vineri, de Jaqueline Cristian (180 WTA) în faţa Tamarei Zidansek (102 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-3, în două ore şi cinci minute.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele