Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Slovacul Andrej Martin a primit o suspendare de 14 luni pentru dopaj

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21108132/1/martin.jpg

Jucătorul de tenis slovac Andrej Martin a primit joi o suspendare de 14 luni după ce a fost testat pozitiv la ostarină.

Andrej Martin (33 de ani, locul 554 ATP)  a fost testat pozitiv la ostarină, în iunie 2022, cu ocazia turneului de la Bratislava. Martin a fost suspendat iniţial pentru patru ani, dar sancţiunea a fost redusă la 14 ani după ce s-a constatat caracterul neintenţionat al dopajului.

Martin a explicat că jucând un meci de floorball – sport înrudit cu hocheiul – a confundat sticla sa de apă cu cea a unui coleg, consumând din aceasta şi ingerând astfel, din neatenţie, substanţa. Coechipierul său a recunoscut ulterior că în sticla proprie de apă adusă la sală aduăgase şi ostarină.

Ostarina este un medicament care are ca scop creşterea masei musculare şi a densităţii osoase la vârstnici, dar nu este un steroid anabolizant. Produsul a fost interzis din anul 2008.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele