Ultima oră
Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret
OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat
Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România
Stadionul echipei Atletico Madrid îşi schimbă din nou numele Stadionul echipei Atletico Madrid îşi schimbă din nou numele
Unde şi când se va disputa Supercupa Italiei Unde şi când se va disputa Supercupa Italiei
Corona Braşov, calificare dramatică în turul III al Ligii Campionilor, la volei, după un meci de 155 minute Corona Braşov, calificare dramatică în turul III al Ligii Campionilor, la volei, după un meci de 155 minute

Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa astăzi, 10:20
mail-share icon Email

România va disputa, în această lună, două meciuri din Nations League. Partida cu Cipru va avea loc sâmbătă şi va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21759796/1/profimedia-0798049482.jpg

Cu ocazia meciului de sâmbătă, pe banca Ciprului va debuta un nou selecţioner. Este vorba de Sofronis Avgousti. Schimbarea de antrenor a venit după ce Cipru a pierdut fără drept de apel cu Kosovo, scor 0-4.

Sofronis Avgousti a prefaţat duelul cu România şi a avut un discurs optimist. Selecţionerul Ciprului a spus că are încredere în jucători şi nu crede că naţionala pregătită de el este victimă sigură.

”Chiar îmi doream să lucrez la echipa naţională, pentru că reprezentăm ţara. Am încredere în echipă, în jucători. Bineînţeles că preşedintele ştia cât de mult îmi doresc să lucrez la echipa naţională. Ştiu că avem o treabă dificilă, dar putem obţine ceva. Cred că jucătorii sunt şi ei pregătiţi.

Scopul nostru este să devenim mai buni la anumite aspecte. Trebuie să analizez adversarii şi să le transmit jucătorilor informaţiile. Vom încerca să dăm tot ce avem mai bun.

Suntem conştienţi că ambele meciuri sunt dificile, dar trebuie să le analizăm pe fiecare în parte. Trebuie să avem o reacţie imediată, toţi dintre noi. Avem acelaşi scop, este ţara noastră, trebuie să fim mândri”, a declarat selecţionerul Sofronis Avgousti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri