Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Schioarea Mikaela Shiffrin va fi antrenată de Karin Harjo

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21055620/1/shiffrin.jpg

Vedeta americană a schiului alpin Mikaela Shiffrin, care s-a separat spre surprinderea tuturor de antrenorul ei istoric Mike Day în timpul Campionatelor Mondiale din 2023, va fi antrenată de Karin Harjo, a anunţat Federaţia Americană.

Harjo a mai colaborat cu Shiffrin când a fost antrenorul asistent al echipei Statelor Unite la disciplinele tehnice din 2015 până în 2017, apoi la disciplinele de viteză din 2017 până în 2022. A fost în acest sezon în fruntea echipei feminine din Canada.

„Aştept cu nerăbdare să lucrez din nou cu Karin, de data aceasta direct ca antrenor principal al celulei mele”, a spus Shiffrin. „Cred că poate aduce o contribuţie enormă la munca mea în anii următori şi va aduce un nou mod de a privi lucrurile”, a adăugat ea.

Pe 15 februarie, în plină desfăşurare a Campionatelor Mondiale de schi alpin disputate la Courchevel şi Méribel (Franţa), echipa americană a anunţat plecarea lui Mike Day, cu care Shiffrin lucra încă din 2016.

Shiffrin a devenit schioarea cu cele mai multe victorii la Cupa Mondială sâmbătă (87), depăşindu-l pe suedezul Ingemar Stenmark (86). Schioarea din Colorado, de cinci ori câştigătoare a Cupei Mondiale, are o celulă de antrenament personalizată de acord, dar în afară de „Team USA”, condusă de mama ei Eileen Shiffrin, care a însoţit-o încă de la debut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele