Ultima oră
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!

Salariul surprinzător pe care îl va primi Nana Antwi la FCSB

Superliga Publicat pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21459038/1/r-1.jpg

Oficialii grupării din Armenia au acceptat oferta de 50.000 de euro primită de la Gigi Becali pentru a-l lăsa pe fundaşul dreapta Nana Antwi să plece încă din această lună. Este al treilea transfer al iernii pentru FCSB, după ce aceştia i-au adus pe Luis Phelipe de la Poli Iaşi şi Baba Alhassan de la Hermannstadt.

Antwi se afla în ultimele şase luni de contract cu Urartu şi avea deja un acord cu vicecampioana României să vină gratis din vară, însă roş-albaştri l-au cumpărat încă din această lună, oferindu-le armenilor suma de 50.000 de euro.

10.000 de euro pe lună va încasa Antwi la FCSB

Finanţatorul liderului din Superligă l-a convins pe ghanez să semneze şi acesta va fi recompensat cu suma de 10.000 de euro lunar. Antwi nu ajuns momentan în Antalya, acolo unde FCSB efectuează stagiul de pregătire din această iarnă.

Nana Antwi este un fundaş dreapta care a mai evoluat în cariera sa la Young Wise FC, Lori Vanadzor, Losc Lille B şi Urartu, echipă pe care Farul Constanţa a eliminat-o în acest sezon din Conference League.

Se va lupta cu Pantea pentru un post de titular

Gigi Becali îşi doreşte concurenţă pe fiecare post, Alexandru Pantea fiind contracandidatul lui Antwi pentru postul de fundaş dreapta în primul 11. În cantonamentul FCSB-ului se mai află Valentin Creţu, dar nu se ştie dacă acesta va mai fi luat în calcul de roş albaştri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele