Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

S-a aflat numele echipei care-l vrea pe Andrei Vlad. Ce sumă solicită Gigi Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20984652/1/vlad.jpg

Andrei Vlad ar putea pleca în cele din urmă de la FCSB. Cei de la ProSport scriu că portarul este dorit de polonezii de la Zaglebie Lublin.

Cândva un nume important în Polonia, Zaglebie are o primă parte de sezon modestă, fiind abia pe locul 15 în campionat, fiind nevoie de întăriri serioase în lupta pentru evitarea retrogradării.

Sursa mai sus citată scrie că Gigi Becali solicită suma de 700.000 de euro pentru un transfer, iar Vlad va fi remunerat cu 15.000 euro pe lună, doar cu 1.000 în plus peste ce primeşte la FCSB. Ce este mai important pentru portar este faptul că va avea ocazia să joace. El a fost în acest sezon rezerva lui Ştefan Târnovanu, iar lucrurile par să ducă şi în 2023 către acelaşi scenariu.

”Spuneau unii că pleacă. Cu ce să plece? Are contract. A zis că ia hotărârea care e bună pentru el, eu iau hotărârea pe care o vreau eu. El are contract încă trei-patru ani, va fi aici la echipă”, a declarat Becali, la finalul anului trecut, pentru Pro Arena.

  • 600.000 de euro esta cotaţia lui Vlad, conform Transfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele