Ultima oră
Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open
Dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului: ”De azi înainte, nu mai e căpitanul echipei!”

Dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului: ”De azi înainte, nu mai e căpitanul echipei!”
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 0-1, în direct la Prima Sport 1. Costache deschide scorul VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 0-1, în direct la Prima Sport 1. Costache deschide scorul
VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj 1-0. Moldovenii aplică primul eşec stagional liderului VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj 1-0. Moldovenii aplică primul eşec stagional liderului
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior

Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile”

Liga II Publicat de Daian Cutu astăzi, 17:02
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21748016/1/acs-campionii-fotbal-club-arges-csm-focsani-liga-2-casa-pariurilor-12-08-2024-2.jpg

 

 

Nicolae Dică a fost adus de Dani Coman pe banca tehnică a celor de la FC Argeş în această vară.

Cu el pe bancă, piteştenii au bifat doar 2 victorii şi 3 egaluri în primele 7 etape din acest debut de sezon din Liga 2, fiind pe locul 13 în clasamente, cu doar 9 puncte.

Fiind un club cu pretenţii de promovare în Superliga, Nicolae Dică nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iar după egalul de astăzi de la Mioveni, cu rivala din judeţ, clubul s-a despărţit de antrenor.

După demiterea acestuia, Viorel Tudose, sponsorul principal al echipei, l-a atacat în nenumărate rânduri

A venit replica antrenorului!

Dică nu a putut difera cuvintele omului de afaceri şi a lansat o reacţie fermă.

 

 

"M-a jignit, a apărut la televizor şi ultima oară şi acum după ce am plecat. M-a jignit, m-a făcut în toate felurile, a spus ce caut eu să vorbesc la televizor.

Domnu’ milionar, Nicolae Dică are 4 campionate câştigate, are 3 Cupe ale României, are o Supercupă, are meciuri în Champions League, echipa naţională, şi îţi mai enumăr dacă vrei mai multe.

Cel mai bun jucător al anului 2006, în care pe locul doi au fost Mutu şi Chivu, care jucau în Italia. Cam ăsta este Nicolae Dică. Poate să vorbească ce vrea el despre fotbal pentru că şi-a câştigat acest drept.

Şi mă aşteptam de la aceşti ziarişti să îi spună: ‘Domne, nu poţi să vorbeşti despre acest om aşa’. Că n-ai cum să vorbeşti. Sau pe unde a intrat el pe la televizor sau unde a spus.

Oricine se trezeşte acum să vorbească despre orice fost fotbalist care a realizat ceva şi să se ia de el... Nu se poate ca unul care n-a făcut nimic în fotbal să vină şi să vorbească despre unii oameni care au făcut ceva.

Nu este ok din punctul meu de vedere. Aşa, să ieşim să jignim, este foarte uşor, dar hai să ne uităm ce a făcut acel om, ce a realizat acel om şi după putem să vorbim. El s-a apucat să zică de mine că n-am realizat nimica nici ca antrenor. Ba da, domnu’ milionar, am realizat să ştiţi. Am promovat pe FC Argeş din liga a treia cu 250.000 de euro buget.

Am făcut lotul acela care a promovat la Liga 1. A mai venit Ionuţ Badea şi a mai adus doi jucători în iarnă. Tot aşa, cu buget de 400.000 de euro", a fost o parte din mesajul lui Dică, la Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele