Ultima oră
Karl-Anthony Towns, starul echipei Minnesota Timberwolves, transferat la New York Knicks fără să fie anunţat Karl-Anthony Towns, starul echipei Minnesota Timberwolves, transferat la New York Knicks fără să fie anunţat
Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă
Şase jucători de la academia federaţiei din Nepal, daţi dispăruţi după o alunecare de teren Şase jucători de la academia federaţiei din Nepal, daţi dispăruţi după o alunecare de teren
Reacţia lui Jannik Sinner, după apelul WADA în cazul său de dopaj. Cât ar putea fi suspendat Reacţia lui Jannik Sinner, după apelul WADA în cazul său de dopaj. Cât ar putea fi suspendat
Cine va arbitra meciul din Superliga, Sepsi - FCSB! Alegere interesnată Cine va arbitra meciul din Superliga, Sepsi - FCSB! Alegere interesnată
Favoritul lui Gigi Becali, lăudat după prestaţia din meciul cu RFS. „Mi-a amintit de Sânmărtean” Favoritul lui Gigi Becali, lăudat după prestaţia din meciul cu RFS. „Mi-a amintit de Sânmărtean”

Revenire ireală în fotbalul românesc, la FCSB? Propunerea făcută de Marian Iancu lui Gigi Becali

FCSB Publicat pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20990266/1/rapid-bucuresti-olympique-lyon-2-1-amical-19-07-2008.jpg

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timişoara, i-a transmis finanţatorului de la FCSB, Gigi Becali, cine ar fi în opinia sa antrenorul cu care ”roş-albaştrii” să câştige campionatul şi să oprească implicit hegemonia fixată în ultimele 5 ediţii ale întrecerii interne de CFR Cluj.

În ciuda numeroaselor conflicte pe care le-a avut în trecut cu Victor Piţurcă, Iancu este de părere că fostul selecţioner este singurul antrenor capabil să o oprească pe CFR.

”Dacă aş fi, de exemplu, conducător la Steaua sau în locul domnului Gigi Becali, există un singur antrenor astăzi care să rupă hegemonia CFR-ului. Cred că sunteţi curioşi să aflaţi cine este.

Eu, dacă aş fi conducător astăzi şi mi-aş dori să câştig campionatul sau să distrug invincibilitatea CFR-ului, singurul antrenor este Piţurcă.

Asta înseamnă să fii lipsit de ipocrizie! Să te desparţi de opinia ta cândva formată pe anumite considerente şi să vii în ziua de azi, să te uiţi la Dan Petrescu şi să-i contrapui unul!

Cine ar fi? Cine poate să domine un asemenea antrenor? Doar Victor Piţurcă!”, a declarat Marian Iancu, potrivit Sport.ro.

Victor Piţurcă a plecat cu scandal de la FCSB în 2010. Fostul selecţioner a lăsat să se înţeleagă, la acea vreme, că nu va mai colabora cu Gigi Becali. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele