Ultima oră
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”
Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile” Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile”

Asta ar putea fi o „problemă” pentru Mircea Lucescu la naţională! Jucătorul din Superliga care ar putea fi convocat

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 14:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21747916/1/romania-u21-georgia-u21-amical-7-09-2021.jpg

 

 

Claudiu Petrila ar putea fi o variantă pentru echipa naţională, după forma bună pe care a arătat-o în acest start de sezon.

Petrila a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive în 9 meciuri jucate în tricoul lui Rapid, în această stagiune şi arată din ce în ce mai bine sub comanda lui Marius Şumudică.

Pe lângă contribuţia decisivă la rezultatele bune ale giuleştenilor, mijlocaşul de bandă pare să fie unul dintre jucătorii cheie de la Rapid, lucru pe care l-a observat şi Robert Niţă, care l-a propus pe Petrila la naţionala mare.

„Ce preluări face Petrila în prima repriză, l-a zăpăcit pe ăla săracu. A confirmat aseară (n. r. că merită la echipa naţională), e adevărat, cu Slobozia. Ai mai jucat cu echipe gen Slobozia şi nu ai ajuns la poartă şi ai avut posesie 30-33%. E adevărat, nici adversarul nu-ţi pune mari probleme şi are o anumită calitate.

Procedeul rămâne, explozia rămâne, preluarea aia rămâne. Ok, e alt adversar, dar ăla face preluare pe poziţie viitoare, pleacă bine, ridică capul, centrează unde trebuie. E un jucător care în momentul de faţă atrage atenţia. Este un jucător care merită convocat. Pe Petrila îl vezi etapă de etapă, pe Coman îl vezi?”, a declarat Robert Niţă, la Fanatik.

  • 2 milioane de euro este cota lui Claudiu Petrila, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri