Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 16:45, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 16:45, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Karl-Anthony Towns, starul echipei Minnesota Timberwolves, transferat la New York Knicks fără să fie anunţat Karl-Anthony Towns, starul echipei Minnesota Timberwolves, transferat la New York Knicks fără să fie anunţat
Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă
Şase jucători de la academia federaţiei din Nepal, daţi dispăruţi după o alunecare de teren Şase jucători de la academia federaţiei din Nepal, daţi dispăruţi după o alunecare de teren
Reacţia lui Jannik Sinner, după apelul WADA în cazul său de dopaj. Cât ar putea fi suspendat Reacţia lui Jannik Sinner, după apelul WADA în cazul său de dopaj. Cât ar putea fi suspendat
Cine va arbitra meciul din Superliga, Sepsi - FCSB! Alegere interesnată Cine va arbitra meciul din Superliga, Sepsi - FCSB! Alegere interesnată

Noua vedetă din Superliga, pe urmele lui Dennis Man. „Poate ajunge să joace în Belgia, Olanda. Îi plăcea Di Maria”

Rapid Publicat astăzi, 13:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21747858/2/romania-u21-muntenegru-u21-euro-2025-06-09-2024-1.jpg

 

 

Preşedintele clubului unde a fost crescut Rareş Pop, Atletico Arad, a dezvăluit cum poate ajunge mijlocaşul de bandă într-un campionat mare.

Rareş Pop a jucat excelent în aproape toate partidele de la venirea lui Marius Şumudică pe banca giuleştenilor. Fotbalistul de doar 19 ani a marcat o „dublă” în runda trecută, datorită căreia Rapid s-a impus cu 2-1 în faţa Unirii Slobozia.

 Bogdan Oneţ, preşedintele clubului Atletico Arad, a vorbit despre ascensiunea din acest sezon a lui Rareş Pop şi e de părere că mijlocaşul poate ajunge să joace într-un campionat mare în viitor.

“La fotbalul care se joacă acum şi ce vedem în celelalte campionate, este foarte greu, dar nu imposibil. Chestia e să munceşti, Rareş încă nu ştie toate trucurile fotbalului. Trebuie să aprofundeze ce joacă, cum joacă.

Domnii de la Rapid ştiu mai bine acum ce au de făcut. Este şi investiţia lor. Trebuie să i se dea încredere, el trebuie să ştie că fotbalul are şi părţi bune şi părţi rele. Viaţa extrasportivă la fel.

Sperăm să ajungă la fel ca Dennis Man, să joace într-un campionat puternic. Dacă nu, fotbal se poate juca şi în campionate precum Belgia, Olanda sau oriunde. Chiar un fotbal de calitate.

Ţin minte că îi plăcea foarte mult Angel Di Maria. I s-a spus să îl studieze, să îi vadă ruperile de ritm. Să fie permanent imprevizibil. Şi neapărat să facă şi faza defensivă.

Nu trebuie doar să fii prezent acolo, trebuie să te şi implici. Să blochezi centrări, să ai intervenţii. E mult mai complex fotbalul din ziua de azi. Nu avea o echipă preferată, se uita la fotbal.

Îi plăcea câte puţin din toate. Rapid l-a vrut mai mult, a insistat mai mult şi se pare că a fost de bun augur. Este ok acolo unde este”, a spus Bogdan Oneţ la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele