Ultima oră
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”
Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile” Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile”

Revenire importantă la FCSB! Titular şi căpitan în primul amical al iernii

FCSB Publicat pe 15 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20983155/1/ada.jpg


Iulian Cristea (28 de ani) a trecut peste ruptura de ligamente pe care a suferit-o pe 4 iunie 2022 în meciul Muntenegru - România 2-0 şi a jucat titular pentru FCSB în meciul amical cu Pogon, primul al iernii.
 
La 225 de zile de la momentul în care-şi rupea piciorul în debutul partidei de la Podgorica, Iulian Cristea a fost trimis de Mihai Pintilii în centrul liniei defensive, alături de Joonas Tamm. Unul dintre cei mai vechi jucători din lot, Cristea a purtat şi banderola de căpitan, semn că staff-ul tehnic îl vede drept un fotbalist esenţial în încercarea FCSB-ului de a cuceri titlul din SuperLigă.
 
În momentul în care lui Cristea i s-a pus diagnosticul de ruptură a ligamentului anterior de la genunchiul drept, oamenii din staff-ul medical al celor de la FCSB se aşteptau ca fundaşul central să fie apt de joc undeva în luna martie. Însă Cristea a reuşit să dea peste cap cele mai optimiste aşteptări şi s-a refăcut, practic, într-un timp record pentru o astfel de accidentare, revenind de ceva timp la antrenamentele conduse de Mihai Pintilii.
 
Cotat la 1.5 milioane de euro, Cristea a fost un jucător important pentru FCSB în sezonul 2021/2022, strângând 35 de meciuri şi două goluri în toate competiţiile. Odată revenit, el se va lupta cu Joyskim Dawa şi Jonas Tamm pentru un loc în centrul defensivei, dar ar putea reprezenta o soluţie şi pentru cel de mijlocaş închizător, cel pe care Edward Iordănescu l-a trimis la Podgorica, în meciul cu Muntenegru.

Echipa de start a celor de la FCSB în meciul cu Pogon:
  • A. Vlad - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Pantea - Edjouma, Nikolov, Radaslavescu - Miculescu, Compagno, Florinel Coman
Rezerve: Târnovanu, Alexandru Maxim, V. Creţu, Dawa, Haruţ, Şut, Oct. Popescu, Omrani, Oaidă, Radunovic, S. Şerban, Cordea, Vl. Toma, David Popa, Vlad Tudor, Luca Ciobanu
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele