Ultima oră
Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar
Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani
Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia
Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă! Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă!
Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep
Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba

Reacţia clară a lui Neluţu Sabău după egalul cu Petrolul: ”Puteam să şi pierdem, chiar dacă ei n-au avut ocazii!”

Superliga Publicat pe 11 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21380782/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-cluj-finala-cupei-romaniei-24-05-2023-1.jpg

Fomaţia Universitatea Cluj a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii.

Clujenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 61, când a fost eliminat V. Gheorghe.

La finalul meciului, Neluţu Sabău a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul a fost mulţumit de punctul obţinut de echipa lui. 

”Puteam să şi pierdem, chiar dacă ei n-au avut ocazii!”

”Sunt mulţumit. Puteam să şi pierdem, chiar dacă ei n-au avut ocazii de a marca, doar nişte şuturi de la distanţă.

Noi n-am fost acolo unde trebuia să fim cu atacanţii, dar ţinând cont de toate problemele din ultima perioadă - accidentări şi suspendări - eu cred că e un rezultat destul de bun. Sper ca după această pauză să recuperez toţi jucătorii, inclusiv pe cei care au o anumită valoare, dar nu se pot exprima la nivelul lor din cauza problemelor fizice.

Foarte uşor şi fără să te duci să verifici la VAR. Cred că aşa ar fi fost cel mai corect. Am înţeles că arbitrul de rezervă i-a spus că e galben.

Dacă greşesc, îmi cer scuze. Te duci şi verifici la VAR pentru că n-a fost o intenţie, n-a fost o intrare agresivă. În fotbal duci braţul, te protejezi... eu îl respect pe domnul arbitru, e un băiat foarte serios, dar cred că a venit total nepregătit.

Eu zic că era galben acolo. A ridicat mâna să se protejeze. Prea uşor a luat cartonaş roşu Vali Gheorghe.

Florin Andrei m-a mai arbitrat şi mi s-a părut că are o anumită linie, că are curaj şi ştie să arbitreze, dar azi nu mi-a plăcut.

La fel şi la henţul lui Huja. Nici măcar nu dai impresia că a fost sau nu a fost. La fel, la Mitrea, la primul fault îi dai deja galben. Nu ştiu dacă se interpretează că a fost cu tentă, dar eu comentez ce am văzut. Nu mi s-a părut în formă arbitrul”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele