Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

Răzvan Burleanu este pregătit să îi dea lui Gigi Becali o adevărată lovitură! Ce a pus la cale şeful FRF

FCSB Publicat pe 10 nov 2023
mail-share icon Email

Gigi Becali a încercat la începutul sezonului actual să obţină voturile cluburilor din Superliga şi să elimine regula U21 din campionatul intern.

Cu toate acestea, omul de afaceri nu a adunat voturile necesare, iar veştile neplăcute nu încetează să apară pentru Becali.

Astfel, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a anunţat că în cadrul Comitetului Executiv a fost luată decizia ca toate cluburile din Superliga să ofere mai mulţi bani pentru Centrele de Copii şi Juniori.

Noua prevedere va intra în vigoare la începutul sezonului viitor, iar cluburile din Superliga vor fi obligate să aloce 7,5% din buget academiilor.

”Începând de anul următor, toate cluburile care vor aplica pentru licenţa de Liga 1 vor trebui să aloce cel puţin 7,5 la sută în Centrul de Copii şi Juniori. 7,5 la sută din veniturile din exploatare totală.

După cum ştiţi, acum un an de zile, în 2022, ne-am aflat la 5 la sută, acum 6,5 la sută, iar anul viitor vom fi la 7,5”, a anunţat Răzvan Burleanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele