Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Problemele unui jucător promiţător în ultimele cinci luni: covid, mononucleoză, pubalgie

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21106896/1/rin.jpg

Tenismenul francez Arthur Rinderknech, locul 80 ATP, a anunţat, într-un mesaj postat în social media, că nu poate particippa la turneul de la Madrid, el explicând că în ultimele cinci luni a avut mai multe probleme medicale.

“Pentru al doilea an consecutiv, eram nerăbdător să descopăr Mutua Madrid Open, dar voi face asta anul viitor”, a scris sportivul pe Instagram.

El a menţionat că în decembrie a avut covid-19. Apoi am avut mononucleoză în ianuarie şi februarie. La revenirea din Australia, am avut o mică accidentare care s-a agravat pe parcursul săptămânilor şi a devenit o pubalgie.... În acest stadiu, nu am avut altă opţiune decât să mă îngrijesc pentru a reveni în formă maximă pe teren”, a explicat Rinderknech.

Francezul în vârstă de 27 de ani a jucat ultima dată în primul tur la Indian Wells, în martie, când a pierdut în două seturi în faţa lui Jiri Lehecka, scor 6-7 (4), 5-7.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele