Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

”Problema lui e că el caută să facă dreptate cu nedreptate”. Gigi Becali, decizie surprinzătoare în conflictul cu Florin Talpan

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21369051/1/becali.jpg

Gigi Becali şi Florin Talpan continuă ”războiul” declaraţiilor în spaţiul public. Patronul lui FCSB a vrut să îi facă o plângere penală juristului de la CSA Steaua.

Becali s-a răzgândit însă şi a explicat de ce a renunţat la demers.

"Tată, vă spun foarte sincer că am ajuns să îmi fie milă de Talpan. Nu credeam că o să spun asta vreodată, dar acum chiar că îmi e milă de el. După ce am văzut ceea ce a spus el că îi tot fac ăia prin Ghencea, chiar îmi e milă. De asta mi-am şi retras plângerea aia. Că nu vrea să îmi dea banii înapoi, e treaba lui. Voi credeţi că eu stau în banii ăia? Însă, nu am decis eu că trebuie să îmi înapoieze 25.000 de euro, judecătorii au decis.

E treaba lui dacă nu vrea să respecte hotărârile judecătoreşti. Poate să zică ce vrea el de avocaţii mei, dar avocaţii meci şi ai FCSB-ului nu sunt slabi.

Problema lui Talpan e că el caută să facă dreptate cu nedreptate, iar aşa nu o să meargă la infinit. O să vadă el într-un final la cine este dreptatea. Eu am ţinut echipa asta în viaţă când se afla aproape de faliment. Eu am băgat bani în Ghencea şi am şi plătit chirie acolo”, a explicat Becali, pentru cei de la ProSport.

Florin Talpan o ”desfiinţează” pe FCSB: ”Trebuie retrogradată în Liga a 5-a!”. Reproşuri către Daniel Opriţa

 

Florin Talpan a avut un nou discurs dur la adresa FCSB-ului, echipa cu care CSA Steaua Bucureşti se războieşte în instanţele de judecată, în speţe diverse, pentru identitatea celei mai titrate echipe de fotbal din România.

Juristul Stelei a reluat ideea că FCSB ar trebui retrogradată în Liga a 5-a şi a amintit anumite succese ale sale împotriva formaţiei patronate de Gigi Becali, printre ele şi cele din procesele pentru marcă, nume şi palmares.

”Un meci frumos, un rezultat de egalitate, eu cred că puteam să câştigăm dacă aveam mai multă determinare. O să încercăm să facem mai multe, o să mă implic mai mult, chiar dacă am nişte supărări. Sper ca cei din minister să-mi dea drepturile.

Am avut o perioadă foarte grea. Şi ieri, şi azi am avut dosare cu FCSB. Ieri, la Înalta Curte, dosar câştigat, dosar foarte greu. Azi, la Curtea de Apel, un nou dosar prin care FCSB vrea să ne distrugă, solicită decăderea din drepturi, să nu folosim mărcile. Avocatul FCSB-ului a avut o solicitare care nu e la locul ei, dar judecătorii au respins. Voi câştiga şi acest dosar.

Am câştigat marcă, nume, palmares. Această echipă este rodul muncii mele. M-am bătut foarte mult. FCSB trebuie retrogradată în Liga a cincea. Eu am făcut o solicitare la domnul Burleanu, el trebuie să respecte deciziile instanţei şi să comunice la UEFA. FCSB beneficiază de anumite avantaje de la UEFA şi de acel coeficient, nu e ok!”, a declarat Forin Talpan, la finalul remizei albe dintre Steaua şi Rapid.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele