Ultima oră
Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”

Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”
Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2

Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2
E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică

Preferatul lui Gigi Becali, atenţionat de FCSB: ”Cine nu poate să se împace cu situaţia, înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta”

FCSB Publicat pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21324874/1/fcsb-tska-1948-sofia-uefa-europa-conference-league-3-08-2023.jpg

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a vorbit despre fotbalistul croat Damjan Djokovic, care s-a alăturat clubului bucureştean la începutul sezonului şi a fost titular în majoritatea meciurilor.

Cu toate acestea, croatul s-a aflat pe banca de rezerve în ultimele meciuri, situaţie care a iscat anumite discuţii în lumea fotbalului.

Astfel, MM Stoica a declarat că este o situaţie normală, având în vedere că ”roş-albaştrii” au o perioadă cu meciuri din trei în trei zile şi este nevoie de multe schimbări în ceea ce priveşte echipele de start.

”Djokovic se antrenează foarte bine. (n.r. despre faptul că este schimbat la pauză) La meciul cu Farul, a jucat toată partea a doua a meciului, acum (n.r. cu Hermannstadt) a jucat prima.

Ovidiu Popescu are aceeaşi situaţie. Trebuie să faci turnover când joci la trei zile. Noi nu putem să jucăm la trei zile. Cine cedează, chiar dacă echipa poate să sufere, în primul rând e problema lui.

Cine nu poate să se impace cu situaţia, înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta. Un jucător care se antrenează şi joacă bine nu iese din echipă. Dar astea sunt nişte meciuri speciale. Joci la trei zile.

(n.r. dacă Djokovic are unul dintre cele mai mari salarii de la echipă) Nu neapărat. Exact cât a jucat Djokovic în ultimele două meciuri a jucat şi Ovidiu Popescu. Băluţă, la fel”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Damjan Djokovic este cotat la 300.000 de euro şi a semnat un contract cu FCSB până la finalul sezonului în curs.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele