Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

Oficialul din cadrul FRF, despre venirea lui Dorin Rotariu la FCSB. ”E un jucător care mi-a plăcut foarte mult”

FCSB Publicat pe 10 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21343093/1/rotariu.jpg

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic din cadrul FRF, consideră că mutarea lui Dorin Rotariu la FCSB este una inspirată atât pentru echipa bucureşteană, cât şi pentru jucător.

  • România - Andorra, se joacă duminică, pe 15 octombrie, ora 21:45 şi va fi în direct la Prima TV

Dorin Rotariu a fost anunţat oficial ca nou jucător al lui FCSB în după-amiaza zilei de marţi, după ce a venit din postură de jucător liber de contract, după despărţirea de Ludogoreţ.

Stoichiţă vede cu ochi buni venirea fostului dinamovist la FCSB şi e de părere că are şansa să îşi relanseze cariera şi să îşi arate potenţialul la echipa patronată de Gigi Becali.

”Inspirat FCSB cu acest copil. De fapt, nu mai e copil, e un jucător care mi-a plăcut foarte mult. Nu contează ce cred eu, contează ce va face el.

Lui Dorin nu îi lipseşte talentul, este foarte talentat, depinde numai de el să revină unde a fost. (Dacă va fi supus presiunii la FCSB - n.r.) Ca toţi jucătorii din echipele puternice”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru iAM Sport.

Gigi Becali a anunţat cât va câştiga Rotariu la FCSB 

Pe lângă beneficiile la nivel sportiv pe care ar putea să i le aducă FCSB, Dorin Rotariu a fost cu siguranţă atras şi de partea financiară. Gigi Becali a dezvăluit salariul pe care îl va câştiga fostul dinamovist la gruparea ”roş-albastră.

”Rotariu a semnat deja. Este la antrenamente. A semnat pe un an plus doi ani, opţiunea clubului. Va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Astfel că Rotariu ar ajunge la un salariu anual de 240.000 de euro, sumă identică cu cea câştigată de Damjan Djokovic, Alexandru Băluţă şi Darius Olaru. Singurii fotbalişti din lotul echipei bucureştene care câştigă mai bine decât Rotariu fiind Vlad Chiricheş, cu 400.000 de euro pe an, şi Florinel Coman, cu 360.000 de euro pe an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele