Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Ofertă concretă pentru vânzarea FCSB! Despre ce sumă este vorba

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21374056/2/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-3.jpg

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri de-a lungul anilor că este gata să iasă din fotbal. Cel mai cunoscut moment s-a întâmplat la finele sezonului precedent, când a spus că s-a săturat de fotbal şi vrea să vândă cât mai repede clubul.

Astăzi, Becali a declarat că are o ofertă concretă de 50 de milioane de euro. Cu acest prilej, latifundiarul le-a ”înţepat” pe rivalele Dinamo şi Universitatea Craiova, despre care a spus că nu se pot vinde peste noapte, aşa cum e cazul echipei patronate de el.

”Eu o scot la capăt. Eu am, pot să o vând. Dau un telefon oricând şi o dau.

Mi-a zis: «Domnule, oricând vrei să o dai, ai 50 de milioane!». Şi o dau imediat. O dau cu 50 fără datorii, tot o dau.

Deci eu am soluţii, ei nu au soluţii. Dinamo nu are. Craiova nu are, nu ai văzut, Rotaru se roagă să o dea gratis. De mine se roagă să o dau cu 50”, a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele