Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

O sportivă canadiană de 17 ani a pus capăt dominaţiei de 13 ani a lui Ledecky în proba de 800 m

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21487876/1/inot.jpg

Sportiva canadiană Summer McIntosh a pus capăt celor 13 ani de invincibilitate a lui Katie Ledecky în proba de 800 de metri, o surpriză majoră în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Paris, relatează Reuters.

McIntosh a înregistrat joi un timp de opt minute 11,39 secunde la o reuniune la Orlando, în Florida, cu aproape şase secunde mai rapid decât Ledecky.

Ledecky a suferit prima înfrângere în proba de 800 de metri de după 2010, în timp ce cursa lui McIntosh, sportivă în vârstă de 17 ani, a făcut-o să fie a doua cea mai rapidă femeie pe această distanţă, după deţinătoarea americană a recordului mondial.

Sportiva în vârstă de 26 de ani a dominat ca nimeni alta proba de 800 de metri, câştigând medalii de aur succesive la Jocurile Olimpice de la Londra, Rio şi Tokyo.

Ea a cucerit al şaselea titlu mondial consecutiv în proba de 800 la campionatele de anul trecut de la Fukuoka.

Se aşteaptă ca ea să-şi apere aurul la 800 m la Paris şi să încerce să devină prima femeie care câştigă patru titluri succesive în înotul olimpic.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele