Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

”Nu se poate să încaseze câteva mii de euro şi să aibă 15 kilograme în plus”. Billel Omrani, criticat dur

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21375796/1/chindia-targoviste-petrolul-ploiesti-cupa-romaniei-betano-31-10-2023.jpg

Bogdan Cosmescu s-a declarat uluit de condiţia fizică a lui Billel Omrani, revenit în Superliga, în tricoul celor de la Petrolul.

Atacantul are câteva kilograme în plus, aspect ce l-a uluit pe cunoscutul comentator.

”Am ajuns în punctul în care vezi jucători ca Omrani. Nu se poate aşa ceva. Nu se poate să încaseze câteva mii de euro şi să aibă 15 kilograme în plus. A căzut şortul de pe el, nici n-a simţit. Avea colanţi şi i-a căzut şortul. Nu am mai văzut aşa ceva. Budescu este cel mai slab pe lângă el. Eşti fotbalist profesionist. Asta arată nivelul la care eşti”, a explicat Cosmescu, pentru Orange Sport.

Omrani a debutat în urmă cu un an pentru naţionala Algeriei şi are un palmares impresionant: 5 titluri de campion şi 2 Supercupe ale României cu CFR Cluj şi trofeul de câştigător al Cupei Ligii Franţei alături de Olympique Marseille.

La nivelul Superligii României, atacantul are 187 de jocuri, în care a marcat de 35 de ori şi a oferit 37 de pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele