Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Nu mai merge aşa la FCSB! Becali s-a săturat şi anunţă transferuri importante la iarnă. ”Îl schimb pe unul, îl bag pe celălalt”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21374061/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Infrângerea FCSB-ului în derby-ul cu Rapid nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali şi aşa cum era de aşteptat orgoliosul patron al ”roş-albaştrilor” a anunţat modificări în formula de start a vicecampioanei en-titre.

Becali a decis ca la mijlocul terenului să evolueze Djokovic în locul lui Ovidiu Popescu, iar David Miculescu să îi ia locul lui Andrea Compagno în centrul ofensivei ”roş-albaştrilor”.

De asemenea, omul cu banii de la FCSB a anunţat transferuri importante la iarnă. Becali vrea să aducă doi atacanţi şi un mijlocaş, pentru a fi sigur că nu ratează titlul în acest sezon.

 

"Iau doi atacanţi la iarnă. Îl schimb pe unul, îl bag pe celălalt. Şi mai trebuie şi un optar. Nu vreau să mai risc anul ăsta. Vreau campionat la siguranţă anul ăsta", a explicat patronul celor de la FCSB, pentru Fanatik.

Dorin Rotariu are zilele numărate la FCSB

Gigi Becali a luat foc după derby-ul pierdut de FCSB, scor 1-2, pe teren propriu în faţa Rapidului şi a anunţat primele măsuri drastice la echipa pe care o patronează.

Finanţatorul ”roş-albaştrilor” a hotărât ca Rotariu să plece din tabăra vicecampioanei en-titre când îi expiră contractul, adică în vara anului 2024.

"L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Şi chiar şi un mijlocaş.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro şi la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele