Ultima oră
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla” VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla”
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga

Nicolae Dică ştie de ce nu are Craiova evoluţii bune: ”Era cel mai bun jucător şi dintr-odată a dispărut din primul 11!”

FCSB Publicat pe 25 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21359788/1/captura-ecran-993.png

Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

După o primă repriză în care Universitatea Craiova a avut mai multe şanse de gol şi a dominat, ploieştenii au început perfect repriza secundă, cu golul lui Muşi, din minutul 57. În minutul 70 a venit rândul lui Grozav să înscrie, acesta majorând scorul la 2-0 în favoarea oaspeţilor. 

Oltenii au avut un penalti transformat de Kurtic, în minutul 74, iar ploieştenii au marcat în minutul 77, prin Grozav, dar după aproape 6 minute de aşteptare a deciziei VAR, golul a fost anulat pentru ofsaid. 

Petrolul a închis însă tabela în minutul 90+1, prin golul lui Marian Huja, revenit pe teren după aproape un an de absenţă din cauza accidentării.

Ploieştenii s-au impus cu 3-1 şi sunt pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte, iar Universitatea Craiova se află pe 4, cu 22 de puncte.

Craiova nu are cele mai bune evoluţii, iar Nicoale Dică a încercat să indentifice ce probleme au oltenii. Fostul antrenor de la FCSB consideră că scoaterea lui Andrei Ivan din primul 11 este un minus pentru echipa lui Mihai Rotaru. 

”Era cel mai bun jucător şi dintr-odată a dispărut din primul 11!”

”La Craiova e o problemă acolo cu Ivan pentru că el anul trecut era golgheter, cel mai bun jucător şi dintr-odată a dispărut din primul 11.

Aducându-l pe Mitriţă au pierdut şi ca echipă şi un jucător. (n.r. aduce mai mult Mitriţă decât aducea Ivan anul trecut?)

Era bine să facem câte goluri şi pase de gol a oferit Ivan anul trecut şi câte are până acum Mitriţă, să faci aşa o comparaţie în mare”, a declarat tehnicianul, potrivit Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele