Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Naţionala Ecuadorului şi-a instalat selecţioner format de Barcelona

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21054003/1/sanchez.jpg

Spaniolul Félix Sánchez, fost selecţioner al Qatarului, a fost numit în funcţia de antrenor al naţionalei Ecuadorului, a anunţat Federaţia de Fotbal Ecuadoariană (FEF).

„Directorul tehnic Félix Sánchez este noul antrenor al Ecuadorului. Mult noroc şi succes!”, a anunţat FEF pe contul său de Twitter.

Tehnicianul spaniol îl înlocuieşte pe argentinianul Gustavo Alfaro, în vârstă de 60 de ani, care a părăsit selecţia ecuadoriană, după Cupa Mondială din Qatar din această toamnă. Ecuadorienii au fost eliminaţi în faza grupelor, după ce i-au învins pe qatarioţi, antrenaţi atunci de Sánchez, cu 2-0 în meciul de deschidere al competiţiei.

Alfaro a dus şi echipa naţională în sferturile de finală ale Copa America din Brazilia în 2021.

Succesorul său, în vârstă de 47 de ani, a trecut prin Barcelona Masia, academia de tineret a clubului catalan, aminteşte FEF. Sánchez a petrecut şapte ani şi la Academia Aspire din Qatar, care îşi propune să formeze jucători qatarioţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri