Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

Mutare făcută între CFR Cluj şi FCSB fără ca jucătorul să îşi dea acordul. Gigi Becali a plătit o sumă fabuloasă

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20698954/1/mdamad00mjamagfzad0xngy5odexzdkzzmmxzmfinwqwmdljy2vjmjkwywywmw-thumb.jpg

CFR Cluj şi FCSB au făcut mai multe afaceri de-a lungul timpului, chiar dacă acum sunt rivale în campionat. Gigi Becali a adus mai mulţi jucători din Gruia, dar foarte puţini au reuşit să se şi impună.  

În momentul în care o echipă doreşte un jucător mai întâi negociază cu clubul la care se află jucătorul, iar apoi vorbeşte cu jucătorul. În cazul transferului lui Antonio Semedo lucrurile au stat diferit. Atacantul portughez susţine că el nu a ştiut de interesul lui FCSB şi că a fost surprins, când l-a sunat de Ioan Andone, antrenorul de la acea vreme de la CFR Cluj, care l-a informat că va pleca la FCSB. 

Semedo spune că felul în care s-a făcut acest transfer, a fost unul din motivele pentru care el nu s-a impus la FCSB.

”Am semnat cu FCSB pentru că CFR Cluj m-a vândut acolo fără ca măcar eu să ştiu sau să am un cuvânt de spus în asta. Ţin minte şi acum... Aveam meci cu Poli Iaşi şi m-a sunat Andone să îmi spună că eu mă duc la FCSB.

De asta probabil mi-a fost dificil, pentru că nu am greşit eu, nu am gândit-o eu, ci mi-a fost impus transferul”, a dezvăluit Antonio Semedo pentru Orange Sport.

Cat a plătit Gigi Becali ca să îl aducă pe Semedo

La acea vreme atacantul portughez era unul dintre cei mai valoroşi străini din Liga 1, iar suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru a-l aduce de la CFR a fost una fabuloasă. 1,2 milioane de euro a încasat gruparea din Gruia pentru Antonio Semedo.

  • După un an, Semedo a fost lăsat să plece liber de contract la Unirea Urziceni şi a mai jucat ulterior pentru Alki Larnaca şi Lankaran.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele