Ultima oră
Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”

Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”
Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2

Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2
E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică

MM Stoica atacă un alt arbitru din Superliga, după ce l-a criticat aspru pe Istvan Kovacs. ”Nu e, mă, cum zici tu! Vedem cu toţii”

FCSB Publicat pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21324483/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

MM Stoica îşi continuă disputa de la distanţă cu arbitrii din Superliga. După Istvan Kovacs, a venit rândul lui Forin Andrei să fie criticat de oficialul de la FCSB.

Mihai Stoica a adus în discuţie faza din minutul 8 al partidei FC Hermannstadt - FCSB, când VAR-ul i-a anulat golul lui Compagno pentru un presupus henţ înainte de marcarea golului. 

Preşedinele FCSB-ului l-a criticat pe Florin Andrei pentru că a intervenit la o fază neclară, spune el.

”Mie mi-a plăcut de Flueran (n.r- arbitrul meciului Hermannstadt – FCSB). A avut de luat decizii foarte grele şi le-a luat aşa cum trebuie.

 Dar nu mi-a plăcut de Florin Andrei, care a zis că e henţ, după o reluare pe care am văzut-o cu toţii şi după care nu ne putem edifica dacă mingea îi vine în piept sau în braţ lui Compagno.

El zice că e henţ şi anulează golul. Eu cred că Florin Andrei nu trebuia să intervină. Nu e o filmare care să ne edifice. Noi nu ştim. Nu se vede.

Andrea spune că l-a lovit în piept. Dacă mingea era îndepărtată şi îl atinge, OK, anulează. Mie mi se pare că mingea atinge mâna celui de la Hermannstadt. Dacă fază nu e clară, atunci nu te bagi!

Florin Andrei ăsta, care vede aşa de bine chestia asta pe care nu o vede nimeni, la meciul Hermannstadt – U Cluj refuzat un penalty pentru clujeni. Cum? Inventează o simulare la Daniel Popa!

E chemat la VAR, i se zice «Bă, vezi că ai greşit. E penalty cât casa!», iar el spune «Nu, nu, nu! E cum zic eu». Nu e, mă, cum zici tu! Vedem cu toţii. Şi nu l-am văzut pe Vassaras comentând faza asta. El comentează ce vrea el.

El arbitrează în continuare şi acum face o demonstraţie... Nu ştiu, e clarvăzător? Ce-o fi făcând... Nu am idee cum vede el ceva ce nu vede nimeni.

 Cum facem? Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? Ăsta rămâne şi arbitrează în continuare. Am o mare problemă cu Florin Andrei. Nu trebuia să mai fie delegat după Hermannstadt - U Cluj”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele