Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Nations League VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Nations League
Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025 Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025
VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel
VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt
EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta

EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa ieri, 22:02
mail-share icon Email

Mihai Lixandru s-a accidentat grav în meciul câştigat de FCSB, scor 1-0, cu PAOK, în etapa a doua a fazei principale din Europa League.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21762866/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-11.jpg

Mihai Stoica a dezvăluit, la Prima Sport, că a avut o conversaţie cu Mircea Lucescu, înaintea meciului dintre PAOK şi FCSB, iar selecţionerul i-a transmis că îl va convoca şi pe Mihai Lixandru.

Până la urmă, mijlocaşul campioanei României s-a accidentat grav în partida de la Salonic, iar Mircea Lucescu a fost nevoit, pentru a doua oară consecutiv, să îl scoată de pe listă. Mihai Lixandru se accidentase şi înainte de acţiunea din septembrie, după ce iniţial s-a aflat în lot.

Acum, Mihai Stoica a oferit o nouă informaţie interesantă, în direct la Prima Sport. Se pare că Adrian Şut a fost jucătorul care i-a luat locul lui Lixandru în lotul convocat de Mircea Lucescu. Până la urmă, Adrian Şut a suferit şi el o accidentare şi a fost scos din lot de selecţioner.

De asemenea, Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB este de părere că Şut este mai bun decât toţi mijlocaşii români convocaţi la echipa naţională.

"Eu, dacă mă pui pe mine, mi se pare că Şut este mai bun decât toţi mijlocaşii de la echipa naţională. Ok, îl luase pentru că se accidentase Lixandru. Nu ştim asta ... ştim asta!

Oricum, în viziunea tuturor, Marius Marin este mai bun decât Şut. În viziunea mea nu este. Una este ce jucăm noi şi alta este ce joacă echipa naţională. Poate alt sistem, poate alt obiectiv pentru un meci, nu ştiu, nu am de unde să ştiu", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri