Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

Mircea Lucescu la FCSB? Răspunsul interesant oferit de Gigi Becali. ”Nu sărim ca ulii pe om”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21373948/1/profimedia-0801770517.jpg

Infrângerea FCSB-ului în derby-ul cu Rapid nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali şi aşa cum era de aşteptat orgoliosul patron al ”roş-albaştrilor”. Acesta a anunţat schimbări.

Becali a fost întrebat şi despre o posibilă cooptare la FCSB a lui Mircea Lucescu. Reputatul tehnician şi-a anunţat vineri retragerea, dar a dat de înţeles că ar putea reveni asupra deciziei.

"E prea devreme să vorbesc imediat acum. Nu sărim ca ulii pe om. Să vedem în iarnă. Nu putem să vorbim de antrenori când suntem pe primul loc.

(n.r. Elias Charalambous) El este cel mai bun, plus că nu are cei mai buni jucători. Nu poţi să îi reproşezi omului, când nu îi pe cei mai buni. Am făcut schimbări şi bag jucători mai slabi decât aveam. Tavi, mai slab de 5 ori decât Popescu. Şi Rotrariu, de 10 ori. Compagno nu era atât de slab ca Rotariu”,
a explicat Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele