Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

Mihai Stoica, verdict clar în urma situaţie lui Konoplyanka la CFR. ”E posibil să-i fi spus asta”

Superliga Publicat pe 5 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21451351/1/fcsb-saburtalo-tbilisi-preliminarii-conference-league-28-07-2022.jpg

Yehven Konoplyanka şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Aduse cu surle şi trâmbiţe în Ardeal, ucrainianul a bifat doar 54 de minute pentru fosta campioană!

Ultima dată când a intrat pe teren s-a întâmplat pe 6 noiembrie, în partida cu Hermannstadt. Intrat în minutul 80 pe teren, Konoplyanka nu a putut face nimic pentru a evita înfrângerea CFR-ului de la Sibiu, scor 1-0.

Ucrainianul a declarat pentru presa din ţara sa că şi-a primit doar unul din cele cinci salarii de la CFR. Pe lângă asta, Konoplyanka a criticat jocul prestat de CFR şi faptul că Andrea Mandirlini nu a vrut să îl folosească.

Mihai Stoica a comentat acuzaţiile aduse de jucătorul ucrainean, dar nu crede nimic din ce zici. Oficialul celor de la FCSB l-a apărat pe Andrea Mandorlini, explicând care ar fi fost posibilul motiv care a creat ruptura cu Yehven Konoplyanka.

”Nu cred o iotă din ce zice. Banii oricum îi iei, fiind şi străin îi lua de la UEFA. Eu cred că minte de îngheaţă apele.

În Italia, oamenii sunt sinceri. Piovaccari, când l-am adus, a venit şi a spus aşa 'Spune-i lui mister (n.r. - Laurenţiu Reghecampf), mie să nu-mi dea mingea la picior, să-mi dea pe poziţie viitoare'. I-am spus lui Reghe şi s-a enervat.

Aşa sunt italienii. E posibil (n.r. - Andrea Mandorlini) să-i fi spus pe partea sportivă. Eu văd că are mult venin (n.r. - Konoplyanka), dar să spui că joacă CFR doar dă şi fugi, nu mi se pare. Dacă se juca aşa, nu-l vedeam pe Tachtsidis că e fotbalist. Nu mi se pare că CFR joacă aşa”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele