Ultima oră
VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis
Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun” Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun”
Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi” Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi”
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA ”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

Mihai Stoica, pariu la final de 2022: "Prin curaj şi mai bag o fisă"

FCSB Publicat pe 31 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20967715/1/sm.jpg


Mihai Stoica încheie 2022 cu un nou pariu curajos şi anunţă că e gata să mizeze pe câştigarea titlului de către FCSB, cu condiţia ca echipa sa să fie ferită de accidentări şi suspendări în cele trei meciuri directe pe care le va juca împotriva CFR-ului în 2023.
 
La finalul unui an dificil, MM preferă să rămână cu momentele şi performanţele bune, scoate în evidenţă greşelile de arbitraj care au împiedicat-o pe FCSB să ajungă mai sus, are un pariu riscant, ironizează Rapidul şi le mulţumeşte lui Anton Petrea şi Nicolae Dică pentru munca depusă în 2022:
 
"Zic să rămânem din 2022 cu formidabila cursă de urmărire a CFR-ului din primăvară, cu superba calificare de la Stavanger (nu ca minunea de la Liberec dar orişicât), cu revenirea din Liga 1. Şi cu cel mai mare câştig al anului: reîntoarcerea în forţă a Peluzei Nord.
 
Să uităm (aşa se zice că se face la final de an) eroarea de arbitraj care ne-a interzis finala campionatului, penalty-ul de la Londra, Silkeborgu’ şi teribila accidentare a celor doi kamikaze.
 
Dacă tot sunt în cărţi cu previziunea dinaintea meciului cu FC Argeş că vom fi liderii restului sezonului regulat, prind curaj şi mai bag o fisă pentru 2023: titlul (cu condiţia să jucăm cele 3 meciuri cu Campioana Fotbalului Românesc în formulă completă).
 
Mă duc să-mi mai pun o dată rezumatul de la 3-1 cu Rapid. Am HD şi Surround Sound System.
 
Un 2023 cu sănătate tuturor şi dimineţi de după meciuri super-senine steliştilor! P.S. Mulţumiri Toni (n. red - Toni Petrea) & Nick (n. red - Nicolae Dică)", e mesajul managerului general al roş-albaştrilor, pe Facebook.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele