Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Mihai Rotaru nu crede că FCSB are şanse prea mari la titlu: "Cred că îi va fi foarte greu"

Superliga Publicat pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21510357/1/universitatea-craiova-viitorul-pandurii-targu-jiu-cupa-romaniei-14-04-2021.jpg

FCSB este liderul Superligii, la 10 puncte avans faţă de Rapid, după victoria din ultima etapă, în deplasare la FC Voluntari, scor 2-1.

Florinel Coman a ajuns la 14 goluri marcate în acest campionat, egalându-l pe colegul său, Darius Olaru, în clasamentul golgeterilor

Mihai Rotaru: "Cred că are şanse mici să ia titlul" 

Deşi FCSB este lider detaşat în campionat şi este neînvinsă de 10 etape, Mihai Rotaru este de părere că şansele ca "roş-albaştri" să cucerească titlul de campioni în acest sezon sunt mici. Totodată, patronul Universităţii Craiova a anlizat lotul FCSB-ului şi consideră că echipa nu are variante pe banca de rezerve.

"Habar nu am dacă ia titlul FCSB. Dacă nu suntem noi, nu mă interesează. Eu nu ştiu câte şanse are Gigi Becali. Nu reprezintă Gigi Becali o problemă pentru noi.

Nu ne axăm pe el. Noi avem treabă şi vrem să ajungem pe locul 3 sau locul 2. Ne uităm la podium. Cupa României şi podiumul Ligii 1 ne menţin în obiectiv. Mă deranjează sau nu mă deranjează, nu răspund.

Cred că are şanse mici să ia titlul. Cred că-i va fi foarte greu FCSB-ului să ia titlul. Asta este părerea mea. Cred că îi va fi foarte greu. E treaba lor, ei le gestionează. 

Nu văd pe nimeni favorită. Cred că le va fi foarte greu lor, atâta tot. Nu au bancă, au bancă zero. Sunt jucători buni, dar nu au bancă de nivelul primului 11? Iese Coman, cine intră? Iese Olaru, cine intră?

Iese Băluţă, cine intră? La under 21 au o problemă cu Pantea. Şi atunci, neavând bancă, sunt 12 meciuri de azi înainte. La un moment dat, asta îşi va spune cuvântul", a spus Rotaru, pentru Fanatik.

Gigi Becali: "Craiova nu mai intră în cărţi pentru titlu"

Aflat într-o intervenţie telefonică la Prima Sport, Gigi Becali a analizat jocul Universităţii Craiova din partida de la Ploieşti şi este sigur că oltenii nu mai au nicio şansă la câştigarea campionatului, din cauza jocului slab pe care îl practică, mai ales cu echipele aflate la mijlocul clasamentului.

"Craiova nu mai intră în cărţi pentru titlu. Nu ar fi neapărat diferenţa de puncte, deşi e foarte mare. Problema e că atunci când o echipă ca Petrolul, care nu e o echipă slabă. Dar Craiova cu orice echipă ar juca, care e de la locul 4 în jos, ar trebui să domine meciul. Era 1-1, sau 2-2, şi ăia erau peste ei.
Dacă mai are pretenţii la titlu, trebuie să câştige meciurile astea. Şi dacă nu le câştigă, să le piardă cu ghinion, dar a fost dominată de Petrolul. Nu ştiu ce se întâmplă, că jucătorii sunt foarte valoroşi." , a declarat latifundiarul din Pipera, în exclusivitate pentru Prima Sport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele