Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

Mihai Pintilii a luat marea decizie! Când va deveni antrenor la FCSB

FCSB Publicat pe 15 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21348029/1/fc-u-craiova-fcsb-superliga-superbet-13-11-2022.jpg

Mihai Pintilii (38 de ani) este considerat antrenorul ”de facto” al celor de la FCSB, însă faptul că nu are o licenţă de specializare reprezintă un mare impediment pentru tehnician.

Regulamentul interzice antrenorii fără licenţă în Superligă, dar în ultimii ani au fost mulţi tehnicieni care nu au respectat regulile.

FRF a înmulţit controalele în ultimul timp şi mulţi antrenori au fost nevoiţi să plece la studii pentru a putea profesa. Astfel, conducerea cluburilor a folosit alţi antrenor cu Licenţă PRO în locul acestora. Printre cei mai cunoscuţi sunt Mihai Pintilii, Marius Croitoru, Andrei Prepeliţă sau Ilie Poenaru, care au fost obligaţi să pregătească echipele în mare secret, având ca intermediari antrenori cu Licenţă PRO.

Astfel, Mihai Pintilii ar putea fi antrenor principal în vara anului 2028, însă nimic nu este sigur.

”Sunt la Licenţa A, la anul în iunie termin în Moldova. Tot aşa, din mai-iunie, termin şi pentru Carnetul de Antrenor. Atunci voi putea fi antrenor secund. Voi fi în regulă.

Apoi, trebuie să faci un practică 1-2 ani ca să te înscrii la Licenţa PRO. Aş putea să mă înscriu în 2026. Vreo doi ani durează şi Licenţa PRO.

Până acum, dacă erai cursant la licenţa PRO, puteai să fii antrenor principal. Acum am aflat, de curând, că s-a schimbat. Trebuie să ai Licenţa PRO. Dacă eşti cursant, numai.

Cam în 2028 ar urma să devină antrenor principal. Dacă nu se va mai schimba ceva. E greu. D-asta am şi zic că nu vreau să mă grăbesc. Să vină totul de la sine.

Ca nea Puiu (n.r. - Anghel Iordănescu) o să ajung, la 70 de ani, antrenor principal”, a declarat Mihai Pintilii, la ”SportCast cu Sile”, de pe Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele