Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

Marius Şumudică aruncă bomba: ”Rotaru mi-a spus că voi antrena Craiova!”. Patronul oltenilor, mesaj clar

Superliga Publicat pe 19 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21529063/2/cs-mioveni-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-6-08-2021.jpg

Marius Şumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep, după ce a decis să plece de la formaţia din prima ligă a Turciei.

Tehnicianul român a revenit în ţară, după despărţirea de formaţia turcă şi a oferit mai mult declaraţii, în urma cărora a dezvăluit că primit oferte de la două cluburi din Superliga. Marţi, Şumudică a spus că a negociat cu Voluntari şi Petrolul, dar s-a hotărât să nu o preia pe niciuna.

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă: "Rotaru m-a sunat şi mi-a spus că voi fi noul antrenor al Universităţii Craiova"

Marius Şumudică a vorbit despre prietenia pe care o are cu patronul Universităţii Craiova şi a dezvăluit că acesta l-a sunat şi că i-a prmis că va fi următorul antrenor al oltenilor.

"Domnul Rotaru m-a sunat acum vreo trei săptămâni şi mi-a spus că următorul antrenor al Universităţii Craiova peste o săptămână, o lună va fi Marius Şumudică. Cu Mihai am o relaţie specială, este prietenul meu, am crescut împreună.

Nu am lucrat până acum să nu ne certăm. Depinde cu antrenorul cu care lucrează, nu am mai scris de la Bacalaureat. Secunzii mei fac raport scris, cu mine poate sta de vorbă zi de zi. Pot sta de vorbă cu orice patron.

Avem un interes comun să creştem un jucător, fac tot ceea ce depinde de mine să crească în valoare şi să îl vindem. Dar cu 24 de ore înainte s-a închis telefonul, nici nevasta mea că a murit pisica, căţelul. Nu accept să văd jucătorii prin cabină cu telefoane, îţi dă cineva o veste nasoală.

Cu cât de duci spre examen, apar emoţii şi fel de fel de trăiri. Prefer să îmi închid telefonul, mă focusez pe relaţia cu jucătorii. Este adevărat că mă consult cu toată lumea, dar decizia o iau eu. Dacă rezultatul este negativ nu apar şi spun că ai spus tu"a dezvăluit Marius Şumudică, conform Fanatik.

Mihai Rotaru: "Şumi a greşit perioada"

Mihai Rotaru a vorbit despre declaraţia lui Marius Şumudică şi nu a negat discuţia, dar a precizat că antrenorul român a înţeles greşit perioada la care se referea acesta.

"Şumi a greşit perioada. Am zis 1 an, 2, 3 nu luni sau săptămâni" , a afirmat Rotaru.

Ivaylo Petev mai are contract cu Universitatea Craiova până în 2026, iar acţionarul Craiovei a afirmat că nu se gândeşte să îl înlocuiască.

"Are încă doi ani din vară. Absolut nicio secundă nu m-am gândit să îl dau afară. Poate să vă spună Sorin Cârţu şi Pavel Badea. M-am întâlnit cu ei după ce am avut discuţia cu Ivailo, sigur am întrebat foarte clar dacă crede în proiectul nostru şi a zis da, chiar dacă acum câteva etape avea dubii.

Lucrurile nu mergeau din perspectiva rezultatului. Era dezorientat, tu ai 2-0 şi pierzi două puncte cu U Cluj, Poli Iaşi şi la UTA Arad faci două cadouri incredibile. Sigur că în momentul ăla eşti descumpănit, dar a zis că este 100%, atunci şi eu sunt 100%.

Pentru mine este important ca cei care sunt alături de noi să creadă în ceea ce facem şi să avem încredere unii în alţii. Nu s-a pus problema asta, erau analizele lui vizavi de jucători. A fost o perioadă de timp până îi cunoaşte pe toţi jucătorii, până cunoaşte specificul lor"a continuat finanţatorul oltenilor pentru sursa citată anterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele