Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Marele talent de la FCSB, dat afară de la o echipă care se luptă să nu retrogradeze în Liga 3

FCSB Publicat pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21398414/1/backa-topola-fcsb-liga-europa-17-09-2020.jpg

Unul dintre talentaţii jucători de la academia FCSB-ului, Ovidiu Horşia, a fost dat afară de la CSM Alexandria, una dintre codaşele din Liga 2.

Horşia a fost unul dintre cei mai promiţători jucători ai FCSB-ului, dar nu s-a impus niciodată la echipa patronată de Gigi Becali. Acesta a avut cea mai bună perioadă a carierei la Academica Clinceni şi la Poli Iaşi, unde a reuşit să înscrie câte 7 goluri pentru fiecare.

”A jucat două meciuri, apoi s-a accidentat, după care a venit o problemă de apendicită, s-a operat, iar acum antrenorul a spus că nu poate să-l joace.

Totul pentru că depinde de rezultate. Ne-am înţeles şi am reziliat contractul amiabil”, a spus Bogdan Ciobanu, preşedintele celor de la CSM Alexandria, conform liga2.prosport.ro.

Jucătorul de 23 de ani a fost dat afara de la CSM Alexandria, una dintre codaşele din liga secundă. Acesta a apucat să joace acolo doar 7 meciuri, reuşind un singur gol.  

”Vin la Alexandria cu gânduri foarte ambiţioase. Sunt convins că o echipă serioasă, precum este CSM, îmi va oferi o şansă extraordinară în carieră.

Nu ne gândim la evitarea retrogradării, ci la un loc cât mai sus în clasament. Sunt bucuros că am ales Alexandria şi cred că vom face treabă bună împreună”, spunea Ovidiu Horşia în momentul în care semna cu CSM Alexandria.

Academica Clinceni, Poli Iaşi, Gaz Metan Mediaş, Unirea Constanţa, Universitatea Cluj şi CSM Alexandria sunt echipele la care a evoluat Ovidiu Horşia de-a lungul carierei sale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele