Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Marco Odermatt a câştigat slalomul de la Val-d'Isère

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21416934/1/odermatt.jpg

Elveţianul Marco Odermatt s-a impus în proba de slalom de pe pârtia franceză de la Val-d'Isère, în cadrul Cupei Mondiale de Schi Alpin.

Câştigătorul ”Marelui Glob” din sezonul trecut a fost cu aproape o secundă mai rapid pe cele două manşe decât austriacul Marco Schwarz. Surpriza a fost locul obţinut de Joan Verdu, din Andorra.

Competiţia de la Val-d'Isère continuă duminică, cu un nou concurs de slalom.

Mikaela Shiffrin a obţinut victoria cu numărul 91 în Cupa Mondială la schi alpin, în staţiunea St. Moritz

 

Sportiva americană Mikaela Shiffrin a obţinut a 91-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin, un record, ea câştigând sâmbătă coborârea de la St. Moritz, relatează Reuters.

Dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice a obţinut a patra victorie din carieră în Cupa Mondială la coborâre şi prima în staţiunea elveţiană.

Shiffrin a devansat-o pe italianca Sofia Goggia, care a terminat la 0,15 după ce un schi s-a îndoit pentru scurt timp spre finalul celei de-a doua coborâri.

"A fost atât de distractiv, nu ştiu dacă se poate auzi în video, dar cobor pe traseu cam aşa: 'Weeeee! Woo-hoo! Oh, nu!" Cred că acel comentariu ar putea fi destul de amuzant. Cel puţin în capul meu, este ca şi cum mă sperii pe tot traseul de coborâre", a spus Shiffrin.

A fost prima victorie a lui Shiffrin în Cupa Mondială la coborâre de după martie 2022 şi a treia victorie în acest sezon, după două triumfuri la slalom.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele