Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Malinin scrie istorie în patinajul artistic! Este primul sportiv care a reuşit toate cele şase sărituri cvadruple în competiţie

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21416984/1/mal.jpg

Americanul Ilia Malinin a scris o nouă pagină de istorie în finala Grand Prix-ului de la Beijing, devenind primul patinator care a reuşit toate cele şase tipuri de sărituri cvadruple în competiţie. El a completat sâmbătă setul cu un cvadruplu loop, informează Reuters.

Malinin a câştigat pentru prima dată finala de Grand Prix cu un punctaj de 314,66. Japonezul Shoma Uno s-a clasat al doilea, cu 297,34.

Americanul în vârstă de 19 ani, care joi a devenit primul care a reuşit un cvadruplu Axel într-un program scurt, nu mai reuşise până sâmbătă un cvadruplu loop în concurs.

Anterior, niciun patinator nu a mai reuşit toate cele şase sărituri cvadruple în competiţie - loop pe vârf, Salchow, flip, Lutz, Axel şi loop.

"A fost prima dată când am încercat (în competiţie)", a declarat Malinin. "În urmă cu câteva săptămâni, loop-ul meu cvadruplu nu era deloc bun. Mă bucur foarte mult că am reuşit aici sub presiune."

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele