Ultima oră
Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar
Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani
Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia
Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă! Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă!
Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep
Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba

Laszlo Dioszegi a făcut marele anunţ după meciul cu Rapid! Ce se întâmplă cu Liviu Ciobotariu: ”Regret să le spun că m-am decis!” | VIDEO

Superliga Publicat pe 11 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21380072/1/captura-ecran-1122.png

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, scor 0-0, cu gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii.

La Sf. Gheorghe, gazdele nu au dat şanse bucureştenilor să înscrie în prima repriză. Ion Gheorghe a trimis puţin peste poartă, în minutul 18, iar Aganovic a fost aproape de gol în minutul 31, când torpila croatului a fost respinsă excelent de Horaţiu Moldovan. 

În minutul 36 arbitrul a oprit meciul pentru câteva minute după ce au apărut probleme la sistemul VAR. Ovidiu Haţegan i-a informat pe căpitanii echipelor şi a aşteptat restartarea sistemului. Partida s-a reluat în minutul 41, dar la pauză s-a intrat cu scor alb, 0-0. Rapid a avut o bară, la execuţia de excepţie a lui Tsoumou, din minutul 79. 

După meci, Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi, a decis că va continua cu Liviu Ciobotariu pe bancă şi crede că, după această pauză competiţională, formaţia covăsneană îşi va reveni.

”Regret să le spun că m-am decis!”

”Ştiu că toată lumea aşteaptă marele anunţ. Regret să le spun că m-am decis şi pentru că am început împreună un drum, continuăm. Antrenorul nu poate să intre pe teren să marcheze. Astăzi am ratat şase-şapte ocazi mari. 

Aşa că vom merge împreună în continuare, este cel mai înţelept lucru. Mai avem două săptămâni până la meciul cu Universitatea Craiova şi eu spun că echipa asta o să producă multe suprize plăcute şi o să ajungem acolo unde ne este locul.

 Nu spun că jucătorii nu sunt vinovaţi pentru că nu au marcat, dar am avut ocazii şi am văzut o dăruire extraordinară. Văd o unitate în vestiar. Dacă e să ne uităm pe statistici o să vedem că am fost mai buni ca Rapidul, care este o echipă pe val. Cu meciul de azi s-a terminat coşmarul, aşa sper eu”, a declarat Laszlo Dioszegi după meci. 

 

S-a încheiat la egalitate, Rapid nu reuşeşte să treacă pe primul loc al clasamentului, rămânând pe poziţia a doua, cu 30 de puncte, iar Sepsi este pe locul 8, cu 20 de puncte. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele