Ultima oră
Luca Joldea, campion mondial la tir juniori Luca Joldea, campion mondial la tir juniori
VIDEO | Wolverhampton - Liverpool 1-2. ”Cormoranii” conduc în Premier League VIDEO | Wolverhampton - Liverpool 1-2. ”Cormoranii” conduc în Premier League
”Şi-a ratat şansa de a fi titular în Premier League!”. Englezii i-au dat lui Drăguşin vestea groaznică, după gafa din Europa League

”Şi-a ratat şansa de a fi titular în Premier League!”. Englezii i-au dat lui Drăguşin vestea groaznică, după gafa din Europa League
Antrenorul celor de la UTA, mândru după ce Dan Petrescu a fost răpus: ”Este meritul lui!”

Antrenorul celor de la UTA, mândru după ce Dan Petrescu a fost răpus: ”Este meritul lui!”
VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis
Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun” Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun”

”Lasă jucătorul valoros în teren”. Gigi Becali iartă un fotbalist de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 30 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21365415/1/becali.jpg

FCSB, liderul campionatului a încheiat la egalitate în deplasare, scor 2-2, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Prahovenii au egalat din penalty, la ultima fază, în minutul 90+7.

Tavi Popesu nu a reuşit să fie decisiv nici în confruntarea de sâmbătă. Deşi l-a criticat în ultima perioadă în mai multe rânduri, Gigi Becali anunţă câ nu îl va mai scoate din formula de start pe tânărul jucător.

”Eu trag nişte concluzii. Tavi Popescu, chiar dacă nu e în formă... Lasă-l, mă, pe jucătorul valoros în teren. Că jucătorul valoros va ţine mingea. Dacă bagi unul fără valoare, nu face faza defensivă, nu face nici faţa ofensivă şi nici nu ţine de minge. Nu-l mai scot pe Tavi Popescu. Că vreau să fie mingea la mine.

Am învăţat asta acum. Lasă jucătorul valoros în teren. El pasează, driblează, e mingea la tine. Am băgat Ganea, Compagno şi Miculescu, iar mingea nu mai era la noi. Că niciunul nu are tehnică. Asta e părerea mea.

De ce să nu fie mingea la mine? Unii se ascund de minge, că le e frică. Nu ai posesia, iar jucătorii ăştia nu fac nici faza defensivă. Jucătorul care nu are valoare se ascunde de joc. Am văzut cam cine se ascunde. Sunt mulţi, nu dau nume. O să vedeţi în vară cine se ascunde şi cine nu.

Uite, Băluţă s-a cerut să fie schimbat. Îl schimbam eu? E mingea mereu la el. De ce? Că fuge după ea. Nu îi e frică. Dacă eşti fotbalist, ţi-e frică de minge? Du-te şi caută mingea. 

Concluzia mea e simplă şi o ştie toată lumea. Dar nu a spus-o nimeni, probabil că e evidentă. Dacă eşti fotbalist, când nu e mingea la tine, caut-o. Ia-o de la adversar. Şi caut-o şi când e la colegi. Demarcă-te ca să primeşti mingea, dacă o iubeşti”, a explicat Becali, pentru cei de la Fanatik. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele